OVO EVROLIGA NIKAD NIJE VIDELA: Zvezda nije postigla NIJEDNU trojku za CELU utakmicu!

Evroliga verovatno ne pamti da je neki tim za 40 minuta promašio svaki šut van linije 6,75 metara, a košarkaši Zvezde su ih promašili čak 19

  • 62

Košarkaši Crvene zvezde su, verovatno, postavili negativan rekord Evrolige kada je u pitanju šut za tri poena. Crveno-beli su u porazu od Žalgirisa promašili svih 19 šuteva van linije 6,75 metara ili bolje reći nisu pogodili nijednu trojku.

Ovako katastrofalan šut iz daljine nikada nije viđen u najjačem evropskom takmičenju, odnosno, nijedan tim nije uspeo da završi duel u Evroligi bez pogođene trojke, što su učinili košarkaši srpskog tima.

Još od prvog napada se videlo da će ovo biti loše šutersko veče Radonjićevih izabranika, jer su u njemu i Vilijams i Dženkins promašili trojke, a to se onda odrazilo i na ostale. Redom su se na njih nadovezali promašaji Kalinića, Mitrovića, Blažiča i Tejića.

Vilijams je promašio svih pet šuteva van linije 6,75 metara, uključujući i onaj za pobedu u poslednjoj sekundi, četiri pokušaja je imao Dženkins, tri Mitrović i Kalinić, dva Blažič, a po jednom su promašili Lazić i Tejić.

Printskrin: Euroleague.net Printskrin: Euroleague.net

Da stvar bude još i gora, u potpunosti je zbog ovoga propala humanitarna akcija koju je Crvena zvezda napravila u saradnji sa Ideom, jer je trebalo da za svaku ubačenu trojku crveno-belih bude uplaćeno 3.000 dinara u humanitarne svrhe, ali jzbog ovakvog učinka košarkaša neće biti uplaćena nikakva suma.

Nedostatak samopouzdanja, nepoverenje, umor, strah ili nešto sasvim levo, ali u svakom slučaju opravdanja za to da jedan tim u Top 16 fazi koji pritom pretenduje na osvajanje svih domaćih trofeja sebi, nema. Zato će Radonji morati u narednim danima da ozbiljno poradi na ovom ogromnom problemu koji je zadesio nejgovu ekipu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorz

    5. februar 2015 | 22:59

    Obaramo rekorde, postavljamo standarde, redom.Oboricemo i rekord u ABA, imati sve pobede i popusiti u borbi za pehar.Klasika, videcete!!! Jednostavno, nismo tim za velika dela, kada je najpotrebnije, mi uvek uprskamo.Surova realnost, ali ipak KK sledeca sezona.Iako sam veliki Zvezdas, mislim da sam samo realan.I vecina Zvezdasa ovo isto misli, samo nece da prizna sebi.Jbg....

  • boki

    5. februar 2015 | 23:00

    stvoreni za obaranje rekorda nema sta

  • Flegma

    5. februar 2015 | 22:52

    Obaraju se rekordi :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA