SONGAILA: Delije su bolje od Grobara! Učio sam od Divca i Peđe!

Legenda litvanske košarke koji igra za Žalgiris pred kraj karijere bio je veoma raspoložen za priču posle pobede njegovog tima

  • 27

Košarkaši Žalgirisa savladali su Crvenu zvezdu u Beogradu, u neizvesnoj završnici i meču koji je obeležio katastrofalan šut za tri poena srpskog tima. Zato su nakon meča bili i raspoloženiji za davanje izjava srpskim medijima.

Legenda litvanske košarke i nekadašnji NBA as Dariuš Songaila, koji sada nosi dres "zelene šume", prvi put je igrao u Areni koja je na njega ostavila sjajan utisak, a smatra da je njegov tim bio srećniji u neizvesnoj završnici.

- Očekivali smo težak meč i spremali se za njega. Srećni smo zbog pobede, jer smo zadržali šanse za plasman dalje. Suprotstavili smo se Zvezdi kako treba, a na kraju je moglo i drugačije da se završi, ali smo na sreću mi pobedili. Uvek je dobra atmsofera u Beogradu bilo da igrate protiv Zvezde ili Partizana. osećao sam se fenomanalno prvi put u Areni - rekao je Songaila koji nije želeo da poredi navijače dva tima.

- Jedna stvar je u Areni, a druga u Pioniru. Sada mogu da vam kažem da su bolji Zvezdini navijači, ali ne znam kako je igrati pred Partizanovim u Areni.

Iskusni košarkaš je jedan deo svoje karijere proveo u Sakramento Kingsima i to baš u periodu kada su glavne vedete tog tima bili Vlade Divac i Predrag Stojaković od koji je "kupio fore" na treninzima.

- Čujemo se, a i sretnemo ponekada na nekim događajima. Mnogi dobrih stvari sam naučio od njih, kao i neke lepe srpske reči, a ne samo psovke što je uvek aktuelno, mada ima i toga. Bilo je dobro sresti takve osobe i zato volim da dolazim u Beograd - kazao je Litvanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niksicanin

    6. februar 2015 | 00:54

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

  • ,,,

    6. februar 2015 | 00:46

    Mislim da je svadjanje na temu KO SU BOLJI NAVIJACI delije ili grobari gubljenje vremena.:-) Po meni, delije su bolje organizovane. Ali sto se tice navijanja, egal su. Sve u svemu isti k.....:-) Besposleni nek' se prepiru.:-)

  • snoopy

    6. februar 2015 | 00:58

    Pa ti si to sada tek primetio,kasnis burezeru za evropom i to debelo kasnis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA