Srpski betonligaš izaziva bundesligaša: Sme li Dortmund na megdan Brđancu? (FOTO)

Uprava FK Brđanac je na osnovu igara i rezultata "milionera" procenila da bi im oni bili idealan protivnik u pripremnom meču za drugi deo sezone

  • 2

Duhovitost je oduvek bila jača strana srpskog naroda kao i megalomanija i nerealna očekivanja. Mi ne znamo čime su se od te dve stvari u ovom slučaju vodili ljudi iz FK Brđanac iz Valjeva kada su ponudli Borusiji Dortmund prijateljski meč, ali svakako su uspeli da privuku pažnju na svoj klub.

Naime, iz ovog srpskog tima koji se takmiči u gradskoj ligi odlučili su da na zvaničnom Fejsbuk profilu slavnog nemačkog kluba istaknu svoju ponudu za prijateljsku utakmicu, za njih pripremnu za drugi deo sezone, a kako smatraju to bi bio odlična prilika i za jedne i za druge da se uigraju i potpuno ravnopravan meč.

- Da li ste možda zainsteresovani da odigramo neku prijateljsku utakmicu pred početak naše druge polusezone? Nama liga počinje 10. marta. Mislim da bi to bila jedna ravnopravna utakmica i sigurno bi značila i vama i nama. Unapred zahvalna uprava FK Brđana - navodi se u ponudi kluba iz Valjeva.

Printskrin: Facebook/Borussia Dortmund Printskrin: Facebook/Borussia Dortmund

Ovo je verovatno još samo jedna od brojnih šala koje stižu na adresu slavnih "milionera" koji prolaze kroz najcrnji period u novijoj istoriji. Ubedljivo su poslednji na tabeli Bundeslige sa samo 16 osvojenih bodova i predstoji im grčevita borba za opstanak.

Očigledno su u Brđancu, koji je trenutno osmi na tabeli gradske lige Valjeva, procenili da u ovom trenutku su podjednakog kvaliteta kao i nekadašnji šampion Nemačke i da mogu da im pariraju, a s obzirom na to kakve greške prave Klopovi izabranici, koje nisu svojstvene ni timovima iz najnižih rangova, možda bi im imali nekih šansi u tom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    7. februar 2015 | 00:04

    Haha jeste smjesno ali nadamo se da ce Dortmund ostati u ligi

  • Tutor

    6. februar 2015 | 20:38

    Urnebesno, evo hvatam se.za.stomak. Ha, ha, ha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA