Srpski reprezentativac operisan, na terenu za pet, šest meseci!

- Hvala svima na podršci, spreman sam da uskoro počnem sa vežbama da bih se što pre vratio - rekao je srpski reprezentativac

  • 2

Fudbaleru Olimpika iz Liona i reprezentativcu Srbije Milanu Biševcu uspešno je operisano koleno, a njegov povratak na teren očekuje se za pet do šest meseci.

Biševac je povredio prednje ukrštene ligamente na utakmici francuskog prvenstva protiv Monaka u nedelju (0:0), a nakon operacije na klinici Mermoz u Lionu lekari su zadovoljni ishodom pošto nije oštećena hrskavica desnog kolena.

- Hvala svima na podršci, spreman sam da uskoro počnem sa vežbama da bih se što pre vratio. Svi su stvarno korektni i hvala im na tome. Uskoro ću početi da radim sa kondicionim trenerom Andrejom Milutinovićem i da se pripremam za povratak na teren - rekao je Biševac.

Posle 23 odigrana kola Olimpik Lion je vodeći na tabeli francuske Lige 1 sa dva boda prenosti nad Olimpikom iz Marseja i aktuelnim šampionom Pari Sen Žermenom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA