Ako Partizan ovako nastavi, ne piše mu se dobro: Katastrofalna greška Lukača za novi poraz crno-belih! (VIDEO)

Uprkos tome što je izveo najjači sastav Marko Nikolić, njegova ekipa je poražena od Sarajeva, a jedini pogodak je pao posle početničke greške golmana srpskog kluba

  • 23

Fudbaleri Partizana nastavili su da ređaju poraze u pripremnim mečevima. Odmah po povratku u turski Belek crno-beli su poraženi od Sarajeva u prijateljskom duelu 0:1.

Trener Nikolić izveo je najjači mogući sastav što je bio i najavio, jer počinje sa uigravanjem tima za drugi deo sezone. Međutim, na osnovu ovog rezultata čini se da očekuje još puno posla i njega i igrače.

Odlučujući momenat na utakmici se dogodio u 88. minutu kada je Leon Benko iskoristio grešku Milana Lukača koji je ispustio loptu direktno njemu na nogu, a hrvatski internacionalac ju je prosledio u mrežu.

Ovo je treći poraz srpskog tima na pripremama, nakon što su gubili od Dinama iz Moskve i bečke Austrije. Takođe odigrali su i nerešeno sa Cirihom, dok je za vreme kratkog boravka u Beogradu zabeležena ubedljiva pobeda nad Sinđelićem. Po prvi put od starta priprema crno-beli nisu uspeli da postignu pogodak.

Inače, na ovom susretu u startnoj postavi su se našle novajlije Bandalovski i Babović, kao i rekovalescent Brašanac što znači da su oni blizu mesta u startnoj postavi na početku prolećne polusezone, dok je poslednje pojačanje Gregor Balažic čitav meč presedeo na klupi za rezerne igrače.

Partizan će sledeći prijateljski meč odigrati protiv Anžija u nedelju od 16 časova.

Partizan: Lukač - Bandalovski, Ćirković, B. Ilić, Volkov (od 46. N. Petrović) - Drinčić, Brašanac, Grbić (od 65. A. Živković), Babović (od 65. S. Ilić) - Lazović (od 78. Ninković), Škuletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    7. februar 2015 | 20:16

    Gde je onaj sto se predstavlja kao partizan mit ili cudo-- ajde izjavi nesto i ti za dnevnik. Nijednu partizanovu gubitnicku nisi iskomentarisao ali zato zi na zvedinim vestima konstantno da bi vredjao. Kazi sad nesto brendu srbije. Xaxa- glava u pesak i pssssss

  • Charlie

    7. februar 2015 | 21:28

    Crno se pise malom zagrebackom klubu i Zvezda ce lako odbraniti titulu prvaka.Jedan od garanta za to je lap top trener u pokusaju koji je na srecu ostao u trecem najboljem klubu Hrvatske. On prima ogromnu platu za svoje neznanje i to neznanje ce skupo kostati klub osnovan u zagrebu. Jos samo da progledaju obnevidele i obmanute uplakane simpatizerke partizana sicusnog. Vec u prvih pet kola sledi otreznjenje i spustanje na zemlju i Zvezda ce vec tada preuzeti vrh tabele gde je i mesto najvecem srpskom brendu,svetinji i ponosu.

  • Vladan Tegeltija Telekom

    7. februar 2015 | 20:54

    Kako se napalili šampioni pripremnih utakmica! Šteta što se ne daje neki pehar za te pobede,vitrina u Ljutice Bogdana bi bila ko skladište metala,bakra i aluminijuma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA