Partizan ostao bez Danka Lazovića!

Napadač Partizana dobio je ponudu koja se ne odbija i odlučio je da prihvati i da ode u kineski Tianjin Tede, prenosi Žurnal

  • 54

Fudbaleri Partizana u nastavku sezone igraće oslabljeni bez Danka Lazovića, zamenika kapitena, koji će nastaviti karijeru u Kini, prenosi Sportski Žurnal

On će nositi dres Tianjin Tede, a kako prenosi Žurnal, transfer je ozvaničen jutros rano i Lazović je prelomio da odlazi.

Lazović je imao otvoreni ugovor i u svakom trenutku je mogao da ode.

Trener stručnog štaba crno-belih i uprava pokušaće u narednih pet dana, koliko još traje prelazni rok, pronađu adekvatno rešenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Exer

    8. februar 2015 | 12:06

    Hahahah, prva recenica, "Ponuda koja se ne odbija", ja pomislio preci ce covek u neki tim tipa Empoli, Leichester City ili klub tog nekog ranga, a ono kineski Tianjin Tede. Otkad su to timovi koji se ne odbijaju? Ok, da se ne lazemo nije Danko ni za sta jace od Sindjelica(Bez uvrede za taj klub), tako da ovo za njega jeste ponuda koja se ne odbija, ali nemojte napumpavati vesti sa ovakvim recenicama. Grobar sam, ali realan.

  • Rade

    8. februar 2015 | 11:42

    Alivodic! Dobar igrac, slicno igra kao danko. Dobro gradi loptu i privlaci vise protivnickih igraca na sebe kad je u posedu lopte. Bas sto je i danko izvanredno odradio. Hvala Danko.

  • Savo

    8. februar 2015 | 11:43

    Najveci smrda i izdajica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA