MIlan odgovorio Barsi: ne kukajte sada, kad se niste žalili pre meča!

Šampion Italije uputio zvaničan odgovor posle žalopojki Katalonaca da su prevareni sa lošim stanjem terena na "San Siru"

  • 0

Mnogi su očekivali se posle spektakla u najavi i duela Milana i Barselone, posle meča priča o golovima i potezima, ali najviše se polemiše oko kvaliteta terena stadiona "San Siro". Katalonci na sav glas kukaju kako im je teren bio najveći krivac što nisu upisali pobedu koju su mnogi očekivali pre meča. Žalio se čak i Leo Mesi. Klub je danas uputio i zvaničnu žalbu u UEFA na kvalitet travnjaka "San Sira", kao i na činjenicu da teren nije nakvašen vodom, što bi njima više odgovaralo.

Milan nije ostao imun na optužbe Katalonaca, pa im je uputio zvaničan odgovor u dve tačke:

1) "Naravno da znamo da teren mora da bude nakvašen pre meča i u poluvremenu, što piše i u pravilima UEFA. Ali, on nije nakvašen zbog činjenice da je bila velika vlažnost vazduha i da bi se novim prskanjem po terenu, trava samo dodatno pogoršala u toku utakmice. Odluka da ne kvasimo teren je doneta u skladu sa pravilima UEFA i posle dogovora sa delegatom."

2) Kvalitet trave na "San Siru" nije najviši i to je opšte poznato. Ali, teren je prošao inspekciju od strane lica UEFA dan ranije pre meča i nije bilo nikakvih zamerki. Barselona je iste večeri odradila trening na "San Siru" i nije uputila nikakvu žalbu na kvalitet terena. Sudija i delegati su takođe proverili kvalitet terena i utvrdili da zadovoljava kriterijume UEFA.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA