Ko su u Partizanu Ringla, Bokser, Skraćeni i Psiho?

Poput fudbalera večitog rivala i igrači Partizana imaju zanimljive nadimke koje daju jedni drugima u trenucima opuštanja

  • 8

Već ste upoznali fudbalere Crvene zvezde i njihove nadimke, a sada je red da upoznate i igrače Partizana i njihova alter imena.

Sigurno nemate pojma, bar na prvu loptu, ko su Bokser, Ringla, Buljavi, Psiho, Živčani, Skraćeni itd..

Ali krenimo redom, u poslednjoj liniji tima dominiraju Baniđa i Bokser kome je pravo ime Vladimir Volkov a nadimak je dobio jer stalno potencira snagu i izraz "Masa je mama" i popularnog srpskog filma "Sedam i po"

Branko Ilić je Banđa, mada nema nikakve veze sa Kladudijom Kaniđom..Od ostalih odbrambenih igrača Pauljević je Paka, Ćirković je Ćirko, a Nemanja Petrović -Petra

Foto: Facebook/Vladimir Volkov Foto: Facebook/Vladimir Volkov

Ali, vezni red je totalni hit. Tu igraju Brzeći (Saša Marković) Skraćeni (Andrija Živković) Nosonja (Petar Grbić) Babrilo (Stefan Babović) Buljavi (Saša Ilić) Zema (Predrag Luka) jer je zemljak Saše Ilića..

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ali, ubedljivo igrač sa najviše nadimaka  je Nikola Ninković kome je primarni nadimak Džigi, ali igrači su mu dodelili još neka poput Rumenige ili Ringla ( jer se zarumeni u licu posle treninga) a Petar Škuletić je već poznato Škuntelar kako i sam sebe često zove!

Na kraju ostali su Nikola Drinčić i Danko Lazović... Pošto su među najstarijiima saigrači ih zovu Drina i Danko, ali kad nisu u blizini a priča se o njima onda su Psiho i Živčani...

Sve u svemu zanimljivo je u timu Partizana pred nastavak prolećne sezone...

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA