Mladi košarkaš Zvezde jedini Srbin na NBA i FIBA kampu!

Sa mladim igračima iz celog sveta, njih 39 iz 23 zemlje, na kampu "Košarka bez granica" radiće i NBA košarkaši Danilo Galinari (Denver), Gorgi Dijeng (Minesota), Stiven Adams (Oklahoma) i Tijago Spliter (San Antonio), koji će im direktno na terenu prenositi svoja iskustva.

  • 5

Mladi košarkaš Crvene zvezde Nikola Rakićević učestvovaće na predstojećem prestižnom međunarodnom kampu "Košarka bez granica" u Njujorku.

Rakićević će biti jedini košarkaš iz Srbije na kampu za igrače od 16 do 18 godina koji zajednički organizuju NBA i FIBA

Tokom boravka u Njujorku eminentni NBA i FIBA treneri radiće na poboljšanju individualnih i timskih kvaliteta igrača, biće organizovano takmicenje u šutu i proglašen MVP kampa.

Rakičević je rođen 14. januara 1998. godine, visok je 198 centmetara i igra na poziciji beka. Sa juniorima Crvene zvezde prošle sezone trijumfovao je na Evroliginom turniru u Milanu, a 2014. godine sa reprezentacijom Srbije osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za igrace do 17 godina.

Kao član kadetske selekcije Srbije 2013. godine Rakićević je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Ukrajini, a iste godine je na Olimpijadi mladih osvojio najsjanije odličje.

Kamp "Košarka bez granica" održaće se od 13. do 15. februara u Njujorku.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pustite komentar

    9. februar 2015 | 16:38

    Od 4 komentara sva su od komsija. Sta reci kompleksi su neizlecivi

  • S

    9. februar 2015 | 13:37

    FMP-AAA BRE

  • SAx

    9. februar 2015 | 12:41

    Rakićević je rođen 1997. godine, visok je nešto preko 2m, 201 cm je imao u Dubaiju prošlog leta. Sad, možda ovi njegovi misle da se tamo izdužio od toplote ili da Fiba world ne ume da meri. Igra na pozicijama 2,3 a kod Guše u reprezentaciji je išao i na 4.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA