ODBOJKA Zvezda razbila Partizan 3:0 - igraće se majstorica!

"Crveno-beli" izjednačili na 2:2 u polufinalnoj seriji plej-ofa i u ponedeljak će pasti odluka o konačnom pobedniku duela dva večita rivala. Majstorica i u Kragujevcu

  • 0

Odbojkaši Crvene zvezde su "ustali iz mrtvih" i drugom uzastopnom pobedom nad Partizanom izjednačili na 2:2 u pobedama u fantastičnoj polufinalnoj plej-of seriji! Izborili su majstoricu koja će odlučivati o finalisti, iako su ih mnogi otpisali posle dva početna poraza od "večitog rivala".

"Cvreno-beli" su u Šumicama pružili sjajnu partiju i potpuno nadigrali aktuelnog šampiona za konačnih 3:0 (25:18, 25:21, 27:25). Bila je ovo najubedljivija pobeda u polufinalnoj seriji, koja traje već četiri meča. Podsetimo, u sva tri prethodna duela viđena je prava drama i svi su rešeni posle igre u pet setova. Zvezdini odbojkaši danas su blistali i do nogu potukli velikog rivala.

Zvezdu je do pobede predvodo Dušan Petković sa 15 poena.

Igraće se majstorica, a reklo bi se da cu "crveno-beli" sada u psihološkoj prednosti, jer su izborili izjednačenje posle rezultatskog kanala i ubedljivim trijumfomu poslednjem meču najavili da su trenutno u boljoj formi od rivala. Meč odluke se igra takođe u Šumicama, a termin je ponedeljak.

U drugom polufinalnom dvoboju, Vojvodina je savladala kragujevački Radnički posle drame u "SPENSU". Novosađani su slavili sa 3:2 (15:25, 25:22, 19:25, 27:25, 15:12) i izjednačili na 2:2 u seriji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA