NOVAK: Hvala Bogu Stefan liči na mamu! (VIDEO)

Najbolji teniser se u rodnom gradu odmara od Australijan opena, a nakon večere u njegovom restoranu otkrio je zanimljive činjenice o svom sinu Stefanu

  • 3

Novak Đoković je odlučio kao i svake godine da nakon Australijan opena neko vreme provede odmarajući u Srbiji, a tu tradiciju je nastavio i ovog puta. Ovenčan titulom osvajača prvog Gren slema u godini najbolji teniser sveta je stigao u rodni grad gde vreme provodi u društvu svojih prijatelja i roditelja.

Nakon što je tokom vikenda fotografisan kako kupuje na Banjičkoj pijaci sada su ga ispred restorana "Novak" zajedno sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom snimili reporteri emisije "Premijera" na Pink televiziji.

Srpski teniser je zajedno sa svojom širom porodicom večerao u objektu koji nosi njegovo ime, a kada je izašao otkrio je novinarima na koga liči beba.

- Na majku, hvala Bogu - rekao je Novak kroz smeh, a onda otkrio i šta je mali Stefan povukao na njega.

- Osmeh i ljubaznost.

 

Za razliku od prvog reketa sveta njegov mlađi brat Đorđe je bio mnogo pričljiviji, a i on je imao da otkrije jednu tajnu.

- Novak je najbolji tata koga sam video u životu - rekao je Đorđe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEN DELIJA

    9. februar 2015 | 19:22

    DJOLE TI SI ZA NAS BAJKA I NEK TO SVE TRAJE KOLIKO I BAJKA MOJA PORODICA GENERACIJSKI TI SE DIVIMO I VOLIMO I POSTUJEMO NEKA TI BOG DA ZDRAVLJA A MI ENERGIJU POKRAJ TV KADA TI JE NAJ TEZE

  • Novosadjanka

    9. februar 2015 | 19:36

    Nole, ti si simpatican decko moze i na tebe da lici, pogotovo tvoju upornost i duhovitost da nasledi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA