PARTIZANOV BRATKO: Znam za dobre odnose Grobara i bugarskih navijača!

Ivan Bandalovski dobro je upoznat sa prilikama u srpskom sportu, a poznato mu je i kakvu atmosferu prave pristalice njegovog novog kluba

  • 1

Pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku Ivan Bandalovski ističe je u Bugarskoj bio dobro informisan o srpskom fudbalu, i da mu je poznato prijateljstvo Grobara sa navijačima CSKA iz Sofije

Bugarin je izjavio za "Sportski žurnal" da mu je poznata vatrena atmosfera koju prave navijači Partizana i da zna da su u dobrim odnosima sa navijačima iz njegove zemlje.

- Znam sve o fanovima Partizana. Imao sam i ranije odlične podatke, jer su crno - beli igrali sa Ludogorecom, a navijači CSKA imaju dobre odnose sa Grobarima. Znam da su fanatični, uvek uz ekipu. Volim ludu atmosferu na tribinama.

NADIMCI: Ko su u Partizanu Ringla, Bokser, Skraćeni i Psiho?

Bandalovski, kome su saigrači već nadenuli nadimak Bratko, informacije o prilikama u srpskom fudbalu dobio je i od dvojice zemljaka, bivših igrača večitih.

- Bugari mnogo znaju o srpskom fudbalu. Nije nas malo igralo u Srbiji, ali Ivan ivanov mi je rekao niz poghvala, pogotovo o Partizanu i Crvenoj zvezdi. Razgovarao sam i sa Blagojem Georgijevim na tu temu. Imaju slične stavove - rekao je novi desni bek Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czbgds

    10. februar 2015 | 17:40

    hahaha pa naravno PRIJATELJI BRACO KUMOVI SVE VAS VOLE VASI GROBARI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA