Džoni Mijailović igra za beogradski "Rekreativo"

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijalilović veliki je humanitarac i čovek koji ne beži od društveno korisnog rada, pa će tako igrati na jednom turniru

  • 7

Teniski klub Đukić na Bežanijskoj kosi domaćin je „Zimskog turnira 2015.“(14/15.februar)  na kome će učešće uzeti rekreativci iz Beograda i okoline, a dolazak nekoliko takmičara iz inostranstva daće ovom turniru prefiks međunarodni, na šta su organizatori iz udruženja teniskih rekreativaca „Rekreativo“ izuzetno ponosni.

Mlado, ali izuzetno ambiciozo udruženje, ponovo ima za cilj da se bavi humanitarnim i društveno korisnim radom.

Jedan od najverniji učesnika i ljudi koji pomaže humanitarno ovu organizaciju je Nikola Džoni Mijailović fudbaler Zvezde i doskorašnji kapiten, koji je je veliki prijatelj i donator udruženja.

Ovog puta „Rekreativo“ sa svojim članovima želi da skrene pažnju na korisnike "Centra za decu i omladinu ometenu u razvoju (Dnevni boravak „Sunce“), u čijim prostorijima je planiran žreb i tenisko druženje sa korisnicima, na kome će učestvovati i Mijailović.

Ranije su na turnirima ove organizacije učestvovali i bivši fudbaler Zvezde Vujadin Savić kao i pevač Marko Đurovski..

Foto: tenisrekreativo Foto: tenisrekreativo

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA