On toliko voli svoj klub da prodaje bubreg samo da bi gledao meč protiv Junajteda! (FOTO)

Prodaću bubreg da dobijem kartu. Neko mi je predložio da jašem žirafu, ma uradiću šta god. Ako treba preplivaću od Kejp Tauna to reke Ribl. Biće na TV-u taj meč, ali ja želim da budem na stadionu i navijam za Preston protiv Junajteda, kaže navijač Preston Nort Enda

  • 1

Preston Nort End će 16. februara ugostiti slavni engleski Junajted u okviru FA Kupa, dugogodišnji navijač ovog malenog kluba iz Južne Afrike ima ogromnu želju da dođe u Englesku i prati ovaj istorijski meč.

Ipak, želja je sve što ima.

Majkl Džekson, da tako se zove ovaj 52-godišnji navijač, započeo je kampanju preko Fejsbuka kako bi sakupio novac za kartu do Engleske i za utakmicu, voljan je čak i da proda svoj bubreg kako bi finansirao poduhvat.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pozvali su ga mediji sa ostrva, ističe da je voljan da uradi šta god je potrebno.

 - Prodaću bubreg da dobijem kartu. . Ipak, nemoguće je doći do karte- očajan je navijač!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

 - Pokrenuo sam kampanju na Fejsbuku, jednostavno moram da budem na tom meču. Ta prilika se pruža jednom u životu, naročito što pada na godišnjicu smrti ser Toma Finija. Želim da budem tamo i čujem urlik mog rodnog grada. Doveka ću patiti ako mi se ne ostvari ova želja - odlučan je ovaj čovek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA