Predsednik Palerma ispljuvao fudbalera zbog Junajteda!

Prvi čovek Sicilijanaca više i ne priča sa najboljim igračem Dibalom kog je okrivio da je praktično sve dogovorio sa Englezima

  • 0

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini smrtno se naljutio na svog najboljeg igrača Paola Dibalu za kog smatra da je podlegao pritisku i da će napustiti Siciliju narednog leta.

Zamparini je istakao da ne priča sa Dibalom, a okrivio je razne menadžere za nastalu situaciju rekavši da su "iskvarili" Dibalu i da na njega gledaju kao na "lutku koja im donosi novac".

- On je u rukama ljudi koji mu ne žele ništa dobro i izvesno je da će nas napustiti. Iskvario se zbog saveta menadžera koji ga gledaju kao lutku za pravljenje novca. Ne pričam više sa njim jer se totalno promenio - rekao je Zamparini

Ovome se najviše obradovao Mančester junajted koji je u januaru bio na pragu dovođenja argentinskog talenta. U trku se uključio i Arsenal, a očekuje se da tokom leta na Siciliju stigne ponuda oko 30 miliona funti. Kao i u prethodnim slučajevima Zamparini će ponovo debelo zaraditi!

Dibala je ove sezone u Seriji A na 21 utakmici postigao 11 golova i asistirao šest puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA