Dao je 50 evra za kartu, a umesto terena gledao je ovo i nije video pobednički gol u 93. minutu! (FOTO) (VIDEO)

Navijač Sautemptona je platio ulaznicu za utakmicu protiv KPR na "Loftus roudu" 38 funti, ali je umesto meča mogao da gleda komentatorsku kabinu

  • 1

Navijači su spremni da izdvoje poprilično velike sume novca za karte kako bi gledali svoj tim uživo na terenu, međutim, šta se dogodi onda kada plate ulaznicu i uđu na stadion, ali sa svog mesta ne vide dešavanja na terenu, niti pogotke svoje ekipe. Upravo to se dogodilo fanu Sautemptona koji je platio 38 funta, a nije uspeo da vidi pobednički gol "svetaca" u 93. minutu.

Čovek po imenu Sem Vajt je za utakmicu protiv Kvins Park Rendžersa na "Loftus roudu" izdvojio nešto više od 50 evra za mesto na tribini sa koga se ispostavilo da može videti samo ono što se događa u jenom šesnaestercu, dok je čitavu drugu stranu terena pokrila komentatorska loža.

Tako mu nije bilo omogućeno da u drugom poluvremenu vidi gol protivnikčke ekipe, a samim time i pogodak koji je dao Mane za pobedu njegovog tima u sudijskoj nadoknadi vremena.

- Nije važno što je cena od 38 funti visoka za utakmicu Premijer lige, ali potpuno je suludo da se prodaje karta za ovakvo mesto i ne mogu da verujem da klub nije kažnjen zbog toga. Još više bih bio besan da nismo pobedili u 93. minutu, rekao je engleskim medijima gospodin Vajt, a na "Tviteru" je pokazao fotografiju kako izgleda teren sa njegovog mesta na tribini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA