Evo šta Mijailović hoće od Lazovića!

Predsednik Crvene zvezde izjavio je kakav je plan kada je u pitanju revizija ugovora sa Darkom Lazovićem

  • 2

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da se nada dogovoru sa Darkom Lazovićem oko revidiranja njegovog ugovora, kako bi jedan od najboljih igrača predvodio crveno - bele na proleće.

- Revizija njegovog ugovora više puta je bila tema naših razgovora na sednicama UO u proteklih šest meseci, gde je razgovarano kako da prevaziđemo taj problem. I Lazović i celokupna javnost je svesna da je taj dug samo jedan posto od ukupnog duga koji Crvena zvezda ima prema svojim poveriocima - rekao je Mijailović.

Mi danas nemamo 52 miliona evra, a nismo sigurni da će klub toliki iznos novca imati u bliskoj budućnosti da bi sve obaveze izmirio u kratkom vremenskom periodu - rekao je Mijailović za zvanični sajt kluba.

Sedam najvećih grehova Zvezde prema Darku Lazoviću!

ZVEZDAŠI ZAPALILI INTERNET: Dare, care uzmi im sve pare! Terziću, šta si ti dao Zvezdi? (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima dug prema Lazoviću, koji trenutno iznosi 550.000 evra nije sporan i razgovori sa njim se obavljaju na isti način kao i sa drugim poveriocima.

- Cilj je da se deo duga isplati, deo prolongira, a deo otpiše, tako je i sa Lazovićem, sve sa namerom namerom da poverioci budu ispoštovani u skladu sa finansijskim mogućnostima našeg kluba. Rukovodstvo će učiniti sve da reši nasleđene probleme i ispravi greške iz prošlosti kako bi se sačuvao i stabilizovao klub.

Takođe, Zvezda će iskoristiti i sve zakonske mogućnosti za ovakve situacije, da bi se pomoglo insolventnim firmama da se stabilizuju i izbegnu bankrot - poručuje Mijailović.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić izjavio je juče da Lazović ne može da ima duplo veću platu od drugog najplaćenijeg igrača tima.

Prethodno se pojavila informacija da je Lazović ucenjen i da ukoliko ne prihvati revidiranje neće igrati u prolećnom delu sezone, odnosno do isteka ugovora, kada bi kao slobodan igrač trebalo da se preseli u italijansku Ðenovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobarcina u dusi

    11. februar 2015 | 14:05

    GDE STE NAVIJACI DA SE DIGNETE PROTIV SIBICARA ZVEZDANA VODI VAS SVESNO U RUPU BEZ POVRATKA SAMO PENJE DUGOVANJE I SEDI U FOTELJU MOZDA CEKA OTPIS DUGA JER CALASAN HOCE POLA STADIONA A BANKE OSTATAK

  • .

    11. februar 2015 | 12:46

    Drugim recima sta mu je Terza rekao da kaze o Lazovicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA