Maradoni vređali ženu, ovaj skočio da bije punu tribinu šeika! (VIDEO)

Argentinac krenuo na navijače koji su vređali njegovu ženu tokom meča, obezbeđenje i fudbaleri ga jedva zaustavili

  • 0

Bivši argentinski fudbaler i trener Al Vasla Dijego Maradona sukobio se navijačima rivalskog kluba u Dubaiju, jer su vređali njegovu ženu tokom meča fudbalske lige Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Trener Al Vasla uputio se momentalno ka tribinama na kojima su bili navijači Al Šababa, iznerviran time što su vređali i psovali njegovu ženu, koja je na stadionu posmatrala meč.

- Nesrećan sam zbog ovoga. Nisam protiv navijača, ali sam želeo da odbranim svoju ženu. Svašta se prihvata u fudbalu, ali ne prihvatam da muškarci psuju žene. Ti navijači su obične kukavice. Ne zanima me da li sam na stadionu ili van njega, nikome nije dozvoljeno da vređa moju ženu. - rekao je uznemireni Maradona.

Navijači Al Šababa su veći deo meča upućivali neukusne opaske Dijegovoj supruzi, što je na kraju rezultiralo njenim suzama. Maradona je posmatrao sa klupe poraz svoje ekipe od 2:0, i čim je primetio nemile scene, istog trenutka se zaputio da se obračuna sa brojnim navijačima. Reagovali su čak i igrači sa terena. Slavnog fudbalera su na kraju policajci otpratili do svlačionice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA