Mijailović poručio Terziću: Verujem da se Dostojevski sad prevrće u grobu pošto ga je doktor citirao!

Ražalovani kapiten crveno-belih prvi put se zvanično obratio generalnom direktoru crveno-belih i replicirao mu na izjavu od utorka

  • 11

Posle nekoliko pisama za koje se zvanično nije potpsiivao, suspendovani fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailovć se napokon javno obratio generalnom direktoru crveno-belih Zvezdanu Terziću.

Tačnije, odgovorio mu je nakon što se Terzić oglasio povodom još jednog anonimnog pisma koje je dospelo u javnost. Alfa i omega srpskog šampiona je istakao da zna da iza pisama stoji Mijailovića i pritom je citirao Dostojevskog.

- Ako kreneš ka cilju i na tom putu se budeš osvrtao na svakog kera koji zalaje, nikada nećeš stići do cilja - poručio je Terzić, da bi tokom dana stigao odgovor Mijailovića:

- Nisam imao vremena da čitam Dostojevskog, jer sam trenirao naporno. Takođe, nisam imao vremena za usavršavanje iza zatvorskih ćelija. Razumem da kada si u bekstvu, dan može da bude dug, a knjiga jedini prijatelj. Verujem da se Dostojevski sad prevrće u grobu pošto ga je doktor Terzić citirao. Slavni Rus nije mislio na gigantske rase, jer one ne laju na isfenirane pudlice. Nadam se samo da doktorov cilj nije bankrot Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • edo

    11. februar 2015 | 17:20

    Svaka cast Dzajicu na svemu ali njegova je krivica zato sto se Terzic nalazi na celu C.Zvezde

  • Fantomacan

    11. februar 2015 | 18:52

    Dzoni legenda,bravo majstote :-)

  • Vladan Tegeltija Telekom

    11. februar 2015 | 17:19

    Auuuu kakva Indijska sapunica u srpskom Rendžersu se odigrava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA