Kome je sve spaljivan i lupan auto od fudbalera Zvezde i Partizana? (VIDEO)

Igrači i stručni štab večitih imali su dosta problema u poslednjih 10-15 godina jer su bili žrtva huligana. Poslednji u nizu jeste ''slučaj Pantić'' gde se i daje ne zna da li je automobil veziste Partizana sam izgoreo ili je zapaljen

  • 3

Fudbaler Partizana Danilo Pantić doživeo je neprijatnu situaciju u utorak veče pošto mu je ispred porodične kuće izgoreo automobil. Dok jedni kažu da je stradao džip njegovog oca, drugi tvrde da je u pitanju ''mini kantrimen'' veziste crno-belih.

Već su počele spekulacije oko toga da nisu u pitanju instalacije, kako je prvobitno rečeno, nego da je automobil u plamenu bio opomena navijača Partizana jer Pantić nije želeo da produži ugovor.

To uopšte ne bi bilo čudno jer su se u prošlosti dešavale slične stvari fudbalerima Crvene zvezde i Partizana. Odnosno, njihovim automobilima.

Davne 2003. godine stradali su fudbaleri Zvezde Milenko Aćimović, Branko Bošković i trener Zoran Filipović, koje su huligani pretukli motkama, dok su Milivoju Vitakiću uništili automobil.

Dve godine kasnije ponovo je fudbaler crveno-belih bio na tapetu poštu su nepoznati napadači zapalili automobil Marjana Markovića koji se dvoumio da li da produži ugovor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naredni period bio je veoma turbulentan za fudbalere srpskog šampiona jer su 2007. i 2008. godine čak tri puta bili na udaru napadača. Prvo su treneru bajeviću bila polomljena stakla na Tojoti, da bi u aprilu 2008. godine molotovljevim koktelom uništen džip Pavla Ninkova.

Iste godine, ali u septembru, celi vozni park na Marakani bio je uništen. Grupa od 30-ak momaka sa sa fantomkama na glavi uletela na parking Marakane i polupala 13 automobila.

Pred večiti derbi u oktobru 2010. godine probušene su gume na džipu Aleksandra Kristića, tadašnjeg trenera crveno-belih, a u decembru je grupa od oko 150 huligana napala stadion Crvene zvezde, polupala stakla, kamenovala upravnu zgradu i pokušala da uđe u prostorije kluba u čemu ih je sprečilo obezbeđenje uz pomoć zaposlenih.

U novembru 2012. godine na meti huligana bio je tadašnji trener Partizana Vladimir Vermezović kom su oštetili automobil i na ulazu u zgradu napisali ''Marš sa Senjaka''. Poslednji incident u nizu, pre ovog sa Pantićem, bio je prethodne sezone kada je grupa navijača Crvene zvezde preko noći ušla na stadion i razbila stakla devet automobila, dok je u svako ubačeno po pakovanje šampona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Instruktor

    11. februar 2015 | 23:39

    Od svih zala kojim je zapacena ova nasa drzava, nekako mi najteze pada sto je jedna divna stvar kao sto je sport, a posebno fudbal, toliko zaglibljen u mulju tajkuna, huligana i politicara. Zao mi je sto sam do svoje 12 godine isao redovno da gledam na stadionu svoj omiljeni klub, a poslednjih 10 godina nisam odgledao domacu utakmicu ni na tv-u. I zao mi je sto svi mi, ljubitelji fudbala vidimo sta se desava, a ne mozemo nista da promenimo. I nazalost, nece u skorije vreme nista da se promeni.

  • Rumljanin

    12. februar 2015 | 08:10

    Zapaljen je Dacin kupe,izgorela je desna strana automobila,tj suvozaceva Bio sam prisutan tokom gasenja pozara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA