Partizan od Nikolićevog dolaska nije potrošio ni dinar za pojačanja!

Uprava crno-belih od kada je Marko Nikolić seo na klupu dovodila je isključivo igrače za koje nije morala da plaća obeštećenja

  • 8

Fudbalski klub Partizan nije potrošio ni jedan dinar u poslednjih godinu dana za dovođenje igrača! Od kako je Marko Nikolić prošle zime seo na klupu crno-belih  uprava kluba ispunila je želje mladog stručnjaka samo u slučaju da za njih nije morala da plati obeštećenje.

Treba naglasiti da za trojicu igrača - golmana Filipa Kljajića, defanzivca Branislava Trajkovića i napada Petra Škuletić, nije poznato na koji način su stigli u klub iz Rada odnosno Vojvodine, i da li je Partizan platio obeštećenje za ove fudbalere. Transparentnost po tom pitanju ne samo u Partizanu, nego i većini kluba u Srbiji je nikakva!

Osim pomenutog trija u klub su od zimskog prelaznog roka 2014. godine do danas stigli kao slobodni igrači Danko Lazović, Nikola Drinčić, Miroslav Vulićević,  Ivan Petrović, Stefan Babović, Gregor Balažic, Branko Ilić, Nenad Marinković, Lazar Ćirković, Ivan Bandalovski, dok je Petar Grbić posle isteka pozajmice takođe kao slobodan igrač ostao u Humskoj.

Trener Nikolić nema najbolju saradnju sa novom upravom, jer je u nekoliko navrata mladi stručnjak od iste tražio pojačanja za prolećni deo sezone, dok su čelni ljudi Partizana od njega tražili rezultate kada su u klub stigla pojačanja - BESPLATNA!

Postavlja se pitanje da li je Nikolić bio toliko ljubazan prema upravi crno-belih, pa je samo slobodne igrače tražio da dođu u klub ili su sa njegove liste želja precrtana imena za koje je bilo potrebno izdvojiti bar jedan dinar?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kića

    12. februar 2015 | 00:17

    Nije to ništa. Zvezda dovodi po 10-15 igrača u prelaznim rokovima godinama u nazad za dž.

  • idi begaj

    12. februar 2015 | 00:48

    pa zato sto to nisu pojacanja.

  • Olaf

    12. februar 2015 | 13:04

    Ovi nasi nisu normalni, dobro i odigramo par utakmica u EVROPI, sa takvim igracima je stvarno uspeh se bilo gde plasirati. Ovo postaje smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA