ŠKULETIĆ NAPUŠTA PARTIZAN? Rusi poslali ponudu koja se ne odbija!

Crno-beli navodno dobili ponudu ruske Lokomotive u iznosu od četiri miliona evra

  • 18

Petar Škuletić odlazi iz Partizana! Vest koja je prohujala Beogradom rastužila je skoro sve navijače srpskog vicešampiona koji će na proleće najverovatnije krenuti bez jesenjeg napadačkog tandema.

Danko Lazović je već otišao u Kinu, a za Petra Škuletića je nezvanično stigla ponuda od četiri miliona evra od ruske Lokomotive. Ponuda koja se ne odbija.

Škuletiću povećana plata na 12.000 evra!

Crno-beli su pre nekoliko dana odbili ponudu Lila od 2,5 miliona evra, crnogorski napadač nije bio srećan, ali se pomirio sa takvom odlukom čelnika kluba. Međutim, glavom nije bio u Partizanu na šta mu je trener Nikolić skrenuo pažnju, ali verovatno će sada i telom napustiti Humsku.

U tom slučaju, Nikolić će ostati samo sa dvojicom napadača - mladim Šaponjićem i Nemanjom Kojićem, a prelazni rok u Srbiji traje do 13. februara. Prethodna zamena za eventualan odlazak Škuletića je bio Petar Orlandić koji je u međuvremenu pojačao Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA