Partizan zvao Klea umesto Škuletića, ali im se nije svideo odgovor!

Brazilski fudbaler prvi pik da zameni Škuletića u Humskoj, ali godišnja plata od 800.000 dolara godišnje zatekla je čelnike crno-belih

  • 17

Odlazak Danka Lazovića, verovatno gubitak i Petra Škuletića naterao je čelnike Partizana da se bace na posao i pronađu adekvatnog napadača za proleće. Izbor je pao na nekadašnjeg špica Gabrijela Kleversona Kordovu Klea, kog su iz Humske već kontaktirali.

Međutim, transfer je daleko od realizacije pošto su agneti Brazilca izgovorili cifru koja je zaledila sve u Partizanu - godišnja plata od 800.000 dolara koju Kleo ima u Atletiko Paranenseu.

ŠKULETIĆ NAPUŠTA PARTIZAN? Rusi poslali ponudu koja se ne odbija!

Brazilski tim je nedavno odbio ponudu iz Kine za Klea koji je u više navrata isticao da bi voleo da se vrati u Partizan gde je igrao od 2009. godine do zime 2010. godine. Bio je najzaslužniji za drugi ulazak crno-belih u LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rasa-prvi

    11. februar 2015 | 23:39

    Oumaru je bolji od svih

  • Mikele

    11. februar 2015 | 23:56

    Hahaha voli vas do poslednjeg dolara....e moji vi, treba da shvatimo da su to samo placenici nisu to nasa deca! Kleo se kleo za 800.000$

  • Rale

    11. februar 2015 | 23:55

    Samo dolazak Abubakara ,Drazica i Pavlovskog moze koliko toliko da umanji nedostatak koji je je nova Uprava uspela da napravi u rekornom roku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA