Nađ progovorio: Stanojević je u ponedeljak sigurno trener

Nemam ulogu Mladena Krstajića. Uprava i predsednik odlučuju o transferima - kaže koordinator za sportska pitanja tima iz Humske

  • 0

Članovi Uprave fudbalskog kluba Partizan uveravali su javnost da Albert Nađ preuzima ulogu Mladena Krstajića, doskorašnjeg sportskog direktora tima iz Humske. Međutim, novu lavinu sumnje pokrenuo je upravo Nađ izjavom da on nije postao novi sportski direktor, već samo da je dobio veća ovlašćenja.

- Partizan trenutno nema sportskog direktora. Ja nisam novi Mladen Krstajić - rekao je Albert Nađ ispred stadiona u Humskoj u sredu popodne.

Uprava seče kod transfera

Zanimljivo, ono što je Krstajić rekao tokom niza optužbi na račun rukovodećih u crno - belom taboru, Nađ je indirektno potvrdio, barem polemiku oko dolazaka i odlazaka igrača u Partizan.

- Mogu kao član Upravnog odbora da predložim neki transfer. Tako je radio i Krstajić, iznosio predloge, a Uprava i predsednik odlučivali o svemu.

Stanojević je u ponedeljak na prozivci

Bivši kapiten crno - belih, a danas "koordinator za sportska pitanja sa većim ovlašćenjima" objasnio je i status Aleksandra Stanojevića, za kojeg kaže da je i dalje trener, ali da niko nije siguran za svoj status, pa ni sam Nađ, iako nije u sukobu ni sa kim u klubu - Krstajićem, upravom, predsednikom Đurićem...

- Niko iz kluba nije rekao da je Stanojević smenjen. On će se pojaviti na prozivci u ponedeljak 16.januara - rekao je Nađ.

Šta će nam pojačanja

U blic odgovorima bilo je mesta i za transfer period koji je zvanično počeo pre nekoliko dana. Glavne teme, Zvonimir Vukić i potencijalna pojačanja.

- Igramo samo dva takmičenja, pa nema potrebe za gomilanjem igrača. Letos ih je došao pozamašan broj. Sa Vukićem pregovaramo, videćemo šta će biti, mnogo stvari bi trebalo da se poklopi. Što se tiče odlazaka, samo dve ponude su stigle na našu adresu. Od Džef junajteda za Lamina Dijaru i Sent Etjena za Vladimira Volkova - istakao je Albert Nađ.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA