ĐOKOVIĆ O VILANDERU: Dobro je da na terenu ne čujem šta komentariše!

Srpski teniser je rekao da razume nezadovoljstvo Srba zbog komentara legendarnog Šveđanina, ali njemu to ne smeta, jer na terenu ne čuje šta priča Vilander, niti prati van terena njegovu emisiju

  • 11

Srpski teniser Novak Đoković je bio poprilično raspoložen na treningu koji je odradio, ali i na druženju sa novinarima posle  posle njega. Tada se dotakao mnogih tema, pa je pored priče o Endiju Mariju i optužbama koji je na njegov račun uputio Škot nakon finala u Melburnu, predstavnike medija je zanimalo i šta misli o Matsu Vilanderu koji takođe nije omiljena ličnost među Srbima.

Legendarni švedski teniser se dosta puta u prošlosti zamerao našem narodu svojim izjavama o najboljem srpskom igraču svih vremena, a poprilično veliki gnev u javnosti su izazvali njegovi poslednji komentari koje je imao tokom trajanja Australijan opena.

- Mislim da je bespotrebno stvarati neku konfliktnu situaciju u javnosti između Vilandera, mene i bilo koga drugog. Poštujem svačije mišljenje i slobodu da ha iskaže. On je osvojio sedam Gren slem titula i apsolutno je komptetentan da tako nešto kaže. On je komentator Eurosporta uz to - kazao je Novak i nastavio.

- Imam sasvim korektan odnos sa njim van terena. Kad sam na terenu ne mogu da čujem šta on komentariše na televiziji i ne pratim ga uopšte. Razumem da postoji određeni gnev zato što u negativnom kontekstu komentariše moje mečeve i mojim protivnicima daje prednost. Razumem to, ali on ima to pravo i ako neko to možda onda je to on, jer je bivši broj jedan i legenda - kazao je uz osmeh Đoković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA