Sramota! Srpski voditelj nazvao Anu Ivanović belosvetskom ANIMIR DAMOM! (VIDEO)

Koga ta devojka predstavlja u tenisu. Ovu zemlju ili samu sebe, milionerku iz Monte Karla, prilično šokantne reči je izgovarao Anđus u utorak uveče

Poznat kao voditelj bez dlake na jeziku, ipak, Dejanu Anđusa ovakve reči nisu trebale. Nazvati Anu Ivanović "belosvetskom animir damom" ispod je svakog nivoa.

U sopstvenoj emisiji koja se emituje na televiziji Kopernikus u utorak uveče, Dejan Anđus, poznat i po tome što je optužio Nebojšu Čovića za napad posle jedne od emisije u 2014. godini, u svom prepoznatljivom stilu, prilično iznervirano je pričao u negativnom kontekstu o srpskoj teniserki ostavljajući bez reči gosta, iskusnog trenera i bivšeg selektora Jugoslavije Milana Živadinovića.

Ana Ivanović: Neću roditi dete pre kraja karijere i neću naslediti Vanju Udovičića!

- Koga više predstavlja ta devojka? Bastijana Švajnštajgera? Glupira se, pravi maskaradu od sebe, organizuje maskenbale Bajernu. Pa, ko normalan u Srbiji može da navija za tu devojku  - počeo je u dahu prilično šokantno da priča voditelj KCN televizije.

Njemu očigledno nije dovoljno što je Ana Ivanović trenutno šestoplasirana igračica sveta, na vrlo dostižnih 2000 poena zaostatka u odnosu na trećeplasiranu Simonu Halep.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Koga ta devojka predstavlja u tenisu. Ovu zemlju ili samu sebe, milionerku iz Monte Karla?

- Zabavlja se sa Švajnštajgerom, glumi džetseterku. Jedno ruglo, ona je sebe, damu, lepoticu, teniserku, Srpkinju, pretvorila u belosvetsku animir damu.

- Koga zanima za čije babe zdravlje igra taj tenis - govorio je u utorak uveče Dejan Anđus, zašta postoji i video dokaz.

Pogledajte ceo deo emisije u kojem je monolog bio posvećen najboljoj srpskoj teniserki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Посматрач

    12. februar 2015 | 15:20

    Овог лика органски не подносим, али за ово је потпуно у праву... Амин!

  • ?

    12. februar 2015 | 15:18

    Bravo za Dejana! Šta je ovde šokantno?

  • SRS

    12. februar 2015 | 15:18

    Čovek 100% u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA