Škuletić zaplakao na oproštaju od Partizana: Jednom u životu se dobija ovakva ponuda!

Iskusni napadač odlazi u Moskvu kako bi dogovorio, najverovatnije, četvorogodišnji ugovor sa Lokomotivom

  • 14

Partizan je i definitivno ostao bez Petra Škuletića! Nakon sastanka Upravnog odbora u Humskoj, odlučeno je da najbolji strelac crno-belih dobije zeleno svetlo i otputuje u Moskvu kako bi dogovorio uslove sa Lokomotivom.

To su novinarima na stadionu potvrdili članovi UO, ali i sam fudbaler koji je, prema rečima čelnika Partizana, i zaplakao.

- Sinoć kasno sam dobio ponudu. Jednom u životu se dobija takva ponuda. Dobro sam razmislio i izrazio želju jer sam smatrao da neću dobiti bolju. Lokomotiva je veliki klub, uslovi su odlični, a liga jaka. Večeras putujem za Moskvu a sutra su lekarski pregledi - rekao je Škuletić i dodao:

- Nije definitivno, ali bi trebalo da potpišem ugovor na četiri godine. Ostaje veliki žal za titulom, ali sam siguran da će se ona vratiti u Humsku.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Detalje većanja UO otkrio je potpredsednik kluba Milorad Vučelić.

- Veoma teška odluka. Dugo smo razmišljali šta ćemo uraditi. Odbili smo Lil i ponudu iz Kine. Pričalo se o Standardu i Sportingu, ali nikada zvanična ponuda nije došla. Kada je stigla ova Lokomotive, nismo želeli da stanemo na rep Škuletiću - rekao je Vučelić i dodao:

- Uz dogovor sa napadačem izglasali smo da može da ide. Odlaskom njega i Lazovića stavili smo titulu na kocku, ali su i pare bitne. Radimo na dovođenju špica, da delom nadoknadimo gubitak. Ali, i mladi Šaponjić će dobiti šansu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BokySw

    12. februar 2015 | 15:58

    Covek pustio suze radosnice zbog kinte, puca njemu guza za Partizan,Humsku i titulu :)))

  • Charlie

    12. februar 2015 | 17:57

    Prava istina je da je Skuletic zaplakao od srece jer konacno odlazi iz najveceg zla u Srbiji.Najzad je uvideo da u zagrebackom klubu srece nema i da se tamo veliki katanac sprema.Zabranjeni,dresirani,znackatraz,janjicari,potpuno razbijene simpatizerke sa tribine tuzne,pdeljena uprava,plate kasne po godinu dana,samo neki igraci su placeni na vreme...Pobegao covek na vreme, a uskoro cemo da vidimo i ko je sledeci begunac sa broda koji nezaustavljivo tone. ZVEZDA SAMPION !! ZVEZDA NAJVECI SRPSKI BREND I SVETINJA !! ZVEZDA NAJVECI PONOS SRBIJE !!

  • pfc

    12. februar 2015 | 21:35

    Molim u pravu da pozajmi pola miliona kosarkaskog klubu,jer to zasluzuju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA