Novak Đoković se plaši jedne stvari!

Najbolji svetski teniser tokom druženja sa srpskim novinarima otkrio je svoju brigu za budućnost belog sporta u našoj zemlji

  • 4

Srbija ima najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je 2015. godinu započeo osvajanjem osme Gren slem titule. Novak koji trenutno boravi u Beogradu, tokom druženja sa srpskim novinarima otkrinuo je da se plaši za budućnost belog sporta u Srbiji.

Prvi selfi Novaka Đokovića sa srpskim novinarima! (FOTO) (VIDEO)

- Koliko god to paradoksalno zvučalo, s obzirom na rezultate, srpski tenis po nekoj statistici izumire, sve je manje članova klubova. Moj interes je jedan jedini, a to je da se pomogne opstanak ovog sporta u Srbiji - rekao je Đoković.

Đoković je istakao da ne namerava da preuzme neku ulogu u Teniskom savezu Srbije, ali da su promene potrebne i da podržava Mirka Petrovića u borbi za predsednika te organizacije.

- Njegove namere su iskrene, pošten je čovek, sve je izgradio radom i znanjem i nadam se da će doprineti razvoju ovog sporta u Srbiji - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domacin

    12. februar 2015 | 20:28

    Nole mani se bilo kakvog oblika politike , brzo se zaborave sportski uspesi ( a tvoji su astronimski ) ako uplivas u te vode . Nekad najboljeg vaterpolistu sveta Aleksandra Sapica sam obozavao da gledam i slavim pobede reprezentacije a sad mi se bas i ne mili da ga vidim u toj drugoj ulozi .

  • Sanja

    12. februar 2015 | 21:21

    Ko ĵe rekao da ce da udje u politiku

  • Novina

    13. februar 2015 | 22:01

    Politika nikako.On je i ovako naj bolji predstavnik svoje zemlje i naroda.Srecu i cast njegove porodice samo politika moze pokvariti.Ucinio je vise za Srbiju nego svi dosadasnji politicari zajedno.Srecno detinjstvo malisanu i da uziva uz svoje roditelje kao i oni sa njim.Nole politicara se kloni jer oni samo koriste sve oko sebe sem retkih izuzetaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA