Ni Ivana Maksimović nije odolela: Želim da upoznam Novaka

"Đoković mi je oduvek bio idol. Njegovi mečevi i neverovatne pobede daju mi dodatnu snagu i jedva čekam da ga upoznam. Od stranih sportista volela bih da upoznam Mesija"

  • 0

Ivana Maksimović, ćerka našeg proslavljenog reprezentativca u streljaštvu, a sad selektora reprezentacije Srbije Gorana, biće jedan od glavnih aduta Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu. Iako će se u Britaniji okupiti najbolji sportisti sveta, Ivana najviše želi da upozna najboljeg tenisera na planeti.

- Novak Đoković mi je oduvek bio idol. Njegovi mečevi i neverovatne pobede daju mi dodatnu snagu. Iskreno, jedva čekam da ga upoznam. Volela bih da odgledam i neki Noletov meč - kaže za Sportski žurnal Ivana.

Na pitanje da li bi volela da upozna nekog stranog sportistu, talentovana strelkinja je odgovorila:

- Nekog od fudbalera, recimo Mesija. Nema veze što ga neće biti na ovim Igrama, biće prilike na nekim drugim.

Ivana je rekla da je na početku karijere osećala pritisak zato što je ćerka proslavljenog strelca Gorana Maksimovića.

- Svi su od mene imali velika očekivanja. Međutim, mislim da sam vremenom izgradila svoje ime. Rezultati su jedino merilo i samo oni su mi omogućili da izborim mesto u reprezentaciji, sada i u olimpijskom timu - kaže Ivana za Žurnal.

U maju će Ivana napuniti 22 godine, a iako će u Londonu debitovati na najvećoj smotri svetskog sporta, ima velika ambicije.

- Medalja mi je san, ali neću stvarno ništa da prognoziram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA