Lovernj ide u NBA ligu, a ovako se zahvalio Dušku Vujoševiću! (FOTO)

Francuski košarkaš ne zaboravlja koliko mu je bio važan rad sa trenerom crno-belih

  • 8

Žofri Lovernj ostao je u srcima svih navijača Partizana, a bivši kapiten, sasvim sigurno, nikada neće zaboraviti na vreme provdeno u Beogradu.

U danu kada je potvrđena informacija da će Francuz i bivši kapiten crno-belih nastaviti karijeru u NBA ligi, na svom Tviter profilu je napravio izmene koje jasno stavljaju do znanja koliko mu je značilo igranje za Partizan.

Na naslovnoj fotografiji se nalazi momenat sa jedne od utakmice crno-belih, najverovatnije evroligaške, a na profilnoj fotografiji su Žo i trener Duško Vujošević koji se grle.

Printskrin: Twitter/@1JOLOLO Printskrin: Twitter/@1JOLOLO

Lovernj je ove sezone u dresu Himkija prosečno beležio 9.4 poena i 4.4 skoka za ruski tim u VTB ligi.

U Partizanu je Francuz igrao od 2012. do 2014. godine, a za to vreme je osvojio jedan trofej ABA lige, i dve titule šampiona Srbije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lmmmmm

    12. februar 2015 | 20:37

    I posle kazu Dule ovakav onakav.. gledajte limenke kakav je ovo trener i legenda

  • grobar do koske

    12. februar 2015 | 21:13

    ZOFRI LOVERNJ: 24.06.2014. -Ponosan sam sto sam bio vojnik Partizana !!! "Od mog dolaska u Partizan konacno sam pronasao ono sto sam verovao da negde postoji,dobio sam svoju sansu i iskoristio je !... Duboko sam pocastvovan sto sam deo Partizana,tog jedinstvenog kluba s neponovljivom istorijom,njegov vojnik,igrac i kapiten,Duletova "Francuska legija",da je rekao "kroz zid",isli bi kroz zid,zajedno sa svom bracom na terenu !!!... -Grobari ludaci hvala za svaki sekund buke !!!.. Partizane ti si moja ljubav prava,moja krv,moja kuca i porodica !!!"..ZIVEO ZO CRNO-BELI BRATE NAS,ZAUVEK SA NASOM SVETINJOM-PARTIZAN-om-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Сима

    13. februar 2015 | 09:08

    Неко је Жофри а неко Дангубић.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA