Napad Engleske će predvoditi novi fudbalski čudotvorac!

Napadač Totenhema će po prvi put dobiti poziv u nacionalnu selekciju

  • 0

Selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson, potvrdio je da će napadač Totenhema Hari Kejn dobiti poziv za naredne duele Gordog Albiona u kvalifikacijama za EP u Francuskoj 2016.

Kejn je ove sezone potpuno eksplodirao i na 35 utakmica u svim takmičenjima postigao je 23 gola. Trenutno je treći strelac Premijer lige ali je najviše rangirani Englez.

Hari Kejn, novi fudbalski čudotvorac: Slikao se u dresu najvećeg rivala, gazi Premijer ligu, nemoćan protiv Partizana! (FOTO) (VIDEO)

Posle njegove briljantne partije u derbiju severnog Londona na Ostrvu je pokrenuta ozbiljna polemika o tome što visoki napadač još uvek nije debitovao u dresu sa državnim grbom, ali je selektor najavio da će Kejn biti u reprezentaciji za naredno okupljanje reprezentacije.

- Da li Hari Kejn zaslužuje mesto u preprezentaciji? Naravno da zaslužuje - izjavio je Hodžson povodom ovog pitanja i tako najavio debi Totenhemovog golgetera u reprezentaciji na meču protiv Litvanije u kvalifikacijama za EP, koji je na programu 27. marta 2015. godine.

Kejn je do sada igrao za sve mlađe kategorije reprezentacije Engleske, a za mladu reprezentaciju je na 10 utakmica postigao osam golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA