Ko se u Zvezdi najviše obradovao odlasku Lazovića i Škuletića?

Partizan će biti značajno oslabljen u prolećnom delu sezone zbog odlazaka dvojice standarnih napadača, a tome se najviše raduje jedan od najmlađih prvotimaca crveno - belih

  • 6

Odlazak Danka Lazovića i Petra Škuletića značajno je oslabio redove lidera JSL, pa tako razlika od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu više ne deluje toliko nedostižno, čemu se pojedini prvotimci crveno - belih posebno raduju.

9:3 u glasanju za odlazak Škuletića: Iznenadićete se kad vidite ko je bio protiv

Mladi fudbaler kluba sa stadiona Rajko Mitić, Marko Grujić, kao da je nedavno predvideo odlazak ova dva igrača. On je na pripremama svoje ekipe u Sloveniji pre petnaestak dana bio optimistički raspoložen kada je nastavak prvenstva u pitanju, i posebno apostrofirao eventualni odlazak standardnog tandema Partizana.

- Mislim da imamo jači tim u odnosu na jesenji deo, a prenost je mogla da bude i manja da smo imali malo više sreće i bili efikasniji. Pratim Partizan i ako odu Lazović i Škuletić, koji su dali mnogo golova, verujem da će stvari biti drugačije. Dolaze nam na Marakanu i sve je moguće – rekao je Grujić nedavno.

Foto:crvenazvezdafk Foto:crvenazvezdafk

Lazović i Škuletić su prošle zime pojačali Partizan i ustalili su se kao startni napadački tandem, koji je odlično sarađivao. U duelima protiv Crvene zvezde su zabeležili dve pobede iz dva meča.

Iako se nisu upisali u strelce, bili su jedna od najvećih pretnji Zvezdinom golu, a Lazović je na poslednjem večitom derbiju i izborio slobodan udarac posle koga je Drinčić postigao pobedonosni gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    13. februar 2015 | 14:11

    Hahaha,na sta je pala ta zvezda kad se raduje odlasku partizanovih igraca da bi imala bilo kakve sanse za titulu cccc....da nije smesno bilo bi tuzno!

  • dragan Mb

    13. februar 2015 | 12:35

    Nije lako navijati za Partizan a igrati za zvezdu....

  • Maradona

    13. februar 2015 | 15:14

    Da li se ovo opet Zvezdi namesta titula?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA