COPY PASTE ILI SPRDNJA: Pročitajte izjavu predsednika Zvezde na račun Partizana!

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom Miloš Ninković, najpre rekao da crveno-beli dovode Aleksa Marića, a zatim 12 sati kasnije obavestio javnost da su pregovori bili neuspešni i to na isti način na koji je to uradio večiti rival

  • 47

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom, Miloš Ninković grubo se našalio sa velitim rivalom KK Partizan!!

Ninković je najpre izjavio da Zvezda želi da dovede Aleksa Marića, baš u trenutku kada Partizan razmišlja o njemu, a zatim je objavio  da su bili neuspešni pregovori i da Marić ne dolazi u Zvezdu!!

Sve se to desilo dan pošto je Partizan saopštio da neće angažovati reprezentativca Australije.

Ranije u toku današnjeg dana, Marić je već demantovao da ga je bilo ko zvao iz Zvezde pa čitava situacija dobija komičan epilog.

Da li je Marić zaista dobio ponudu Zvezde ili je ovo bila samo urnebesna šala čelnika crveno-belih na račun Partizana?

Po svemu sudeći ispada da se Ninković, koji je zet Nebojše Čovića, samo grubo šalio sa večitim rivalom, rekavši za forum "redstarbelgrade.info" da pregovara sa Marićem, baš u isto vreme kad i Partizan.

A zatim je izjavio da Marić ne dolazi, baš kada je i Partizan objavio da nema ništa od ovog transfera

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ali, ono što je najzanimljivije da je predsednik Zvezde Telekom ( Predsednik cele Crvene zvezde koja je u rekonstrukciji je Nebojša Čović) na isti način na koj je Partizan u svom saopštenju rekao da Marić ne dolazi u ovaj klub.

- Obаveštаvаmo jаvnost dа zvаnični rаzgovori između klubа i bivšeg igrаčа KK Pаrtizаn, Aleksаndrа Mаrićа, nisu dаli pozitivаn rezultаt i on neće nаstаviti svoju kаrijeru u KK Crvenа zvezdа Telekom. Aleksu želimo sve nаjbolje u dаljoj profesionаlnoj kаrijeri. Ističem dа Pаrtizаn nije kriv zа neuspešno okončаnje pregovorа u ovom konkretnom slučаju, аli znаmo ko stoji izа togа - rekao je Ninković za forum RedStarBelgrade.

Prethodno je KK Partizan dan ranije, u četvrtak izdao saopštenje o Aleksu Mariću:

- Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i našeg bivšeg igrača Aleksandra Marića nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u Partizanu. Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri - saopštili su iz Partizana..

Šta vi mislite o ovome  i koliko ovo dopriosi profesionalnom odnosu dva kluba i smirivanju tenzija pred Kup?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. februar 2015 | 13:37

    .."SPRDA" SE DULE I PARTIZAN SA NJIMA VEC VISE DECENIJA,A NESTO SE TADA NISU CULI..??!!..XXAAXXAA.. VRATICEMO MISEVE U RUPU,ODAKLE SU IZASLI, GDE IM JE PRIRODNO STANISTE I MESTO..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • 0 od 19

    13. februar 2015 | 13:37

    Hahaha koji saljivdzija, covek je Bog humora!

  • ICBM

    13. februar 2015 | 13:30

    Vidi se da mu je zet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA