PAO - Zvezda 2:2, ako računamo igrače koji neće igrati večeras!

Rival crveno - belih najverovatnije neće moći da računa na dvojicu bitnih igrača u večerašnjem duelu

  • 1

Crvena zvezda večeras od 20.45 gostuje Panatinaikosu u Atini u okviru 7 kola grupe E Top 16 faze Evrolige. Po najavama grčkih medija, tim iz njihove zemlje neće moći da računa na dvojicu veoma bitnih igrača.

Poznato je bilo pre nekoliko dana da Zvezda na meču u OAKA areni neće moći da računa na povređene Nemanju Dangubića i Stefana Jovića. Ovaj hendikep crveno - belih donekle može da ublaži to što će i njihov rival biti oslabljen zbog povreda Antonisa Focisa i Nikosa Papasa.

Poruka Panatinaikosa za Delije i grčku policiju!

Focis nije trenirao u četvrtak uveče zbog povrede prepona i sve do poslednjeg momenta pred meč će biti neizvesno da li će igrati.

Izostanak Nikosa Papasa je izvesniji, pošto je Grk poslednjih dana trenirao individualno smanjenim intenzitetom zbog oporavka od operacije slepog creva koju je imao pre tri nedelje.

Oba igrača su veoma bitna u sistemu trenera Duška Ivanovića. Focis u Evroligi prosečno beleži 8,7 poena i drugi je skakač ekipe sa 5,1 skokom. Papas u najjačem evropskom takmičenju prosečno postiže 8,5 poena, a upravo on je bio najraspoloženiji u duelu protiv crveno - belih u Beogradu prošle godine, kada je zabeležio 24 poena u pobedi svoje ekipe nakon produžetaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA