Ristić sa kapitenskom trakom predvodio Zvezdu do pobede!

Crveno-beli se mučili u prvom poluvremenu, ali su u nastavku dodali gas i rutinski savladali slabašnog protivnika

  • 0
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su nemačkog niželigaša Sarbriken, rezultatom 2:1 (0:0) na petom meču odigranom u okviru priprema u Antaliji.

Trener Lalatović je igrao sa kombinovanim sastavom protiv Sarbrikena, a na takvu odluku se odlučio jer u subotu sledi generalna proba sa BATE Borisovim i na terenu bi trebalo da se nadje ekipa koja će započeti utakmicu protiv Radničkog iz Niša u prvom kolu Jelen Superlige.

Imala je Zvezda dosta problema u prvom delu igre, ali su kvalitet u odnosu na nemačkog četvtroligaša potvrdili Jović i Katai. U samom finišu meča Mant je pogodio za Sarbriken.

Jedini koji je zapretio Nemcima u prvih 45 minuta bio je Mihailo Ristić koji je na ovom meču dobio priliku da nosi kapitensku traku i u prvom timu, jer je tu ulogu već obavljao u omladincima.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Igrao se 59. minut kada je posle prodora po levoj strani i centaršuta po zemlji Kataija, Jović sa desetak metara poslao loptu u mrežu.

Nastavili su crveno - beli u istom ritmu i u 64. minutu nakon asistencije Avramovskog, Katai je primio loptu, ušao u kazneni prostor i udvostručio prednost.

Minut pre kraja Mant je iskoristio grešku u odbrani Zvezde i matirao Kahrimana.

Crveno-belima je ovo bila treća pobeda na pripremama, a u subotu ih očekuje poslednji pripremni meč protiv BATE Borisova.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Avramovski, Katai, Salami (Orlandić), Jović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA