Da li je Partizanovo rešenje u napadu bivši igrač kome su navijači oduzeli kapitensku traku? (VIDEO)

Crno-belima je hitno potreban centarfor, jer su ostali sa samo dvojicom, a njihov bivši napadač je završio sa svojom pozajmicom Majorki, dok ga matični Olimpijakos ne želi u svojim redovima

  • 17

Marko Šćepović je završio svoje u Majorki. Iako je najbolji strelac tima ove sezone sa šest pogodaka, Španci ne žele da zadrže napadača koji je na jednogodišnjoj pozajmici iz Olimpijakosa, a razlog za to jeste sukob koji je Srbin imao sa trenerom Valerijem Karpinom. Međutim, možda je ovo njegova prilika da se vrati u Partizan koji je u potrazi za centarforom.

Krajem januara srpski fudbaler je udaljen iz takmičarskog pogona tima sa Baleara zbog slabog i nedovoljnog zalaganja na treninima što je prouzrokovalo svađu između njega i ruskog stručnjaka u kojoj je na kraju pobedio Karpin i klub je odlučio da Šćepovića ne želi više u svojim redovima.

Do kraja prelaznog roka su i Majorka, ali i njegovi agenti tražili, a i dalje traže novu sredinu za njega, jer je u međuvremenu i Olimpijakos pod čijim je ugovorom odbio da ga vrati nazad u Atinu, tako da je on trenutno bez kluba.

S obzirom na to da je njegovom bivšem klubu, crno-belima, u ovom trenutku neophodan napadača, jer su ostali bez Lazovića i Škuletića u poslednijih nekoliko dana, možda bi upravo bivši igrač bio rešenje i ne bi čudilo ukoliko bi ga čelnici kluba iz Humske kontaktirali povodom mogućeg povratka.

Naravno tu bi morao da se pita i grčki klub u čijem je vlasništvu Šćepović, mada sumnjamo da bi im smetalo da pošalju na šestomesečnu pozajmicu u Beograd igrača na koga ne računaju, a nema sumnje da bi u ovoj situaciji i deficitu kakav imaju u napadu crno-beli upravo momak koji je ponikao u njihovoj školi bio rešenje.

Ipak, ovde bi trebalo uzeti u obzir i činjenicu da je Šćepovićev boravak u prvom timu Partizana itekako bio buran i da je nekoliko puta imao sukob sa navijačima koji su mu bili oduzeli i kapitensku traku, a na kraju je na mala vrata otišao iz Humske.

U svakom slučaju ovaj vikend će sigurno dati odgovor na neka pitanja u taboru vicešampiona Srbije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albertini

    13. februar 2015 | 19:39

    Hocemo klea abubakar alivodic ovaj zadnji jedva ceka poziv I onako je bez obestecenja samo molim vas ko boga dragog ne scepovic dajte grobari podrzi te me u mojim komentarima

  • Peđa

    13. februar 2015 | 19:01

    Samo to ne. On je dobar fudbaler, ali fudbal shvata na totalno pogrešan način. On misli da svi na stadionu i ternu treba da budu srećni što njega mogu da gledaju kako igra fudbal

  • GROBARCINA

    13. februar 2015 | 19:06

    SCEPO CARE CEKAMO TE AL ZA MALE PARE NISMO U MOGUCNOSTI ZA VECE JER NEMAMO VRECE TO SAMO IMA ZVEZDAN HA HA HA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA