PREDSTAVLJEN ŠKULETIĆ: Čim sam čuo ponudu, odmah sam pristao!

Srpski napadač stavio je paraf na ugovor sa ruskim klubom, a tamošnje novinare je najviše zanimalo koliko zna o klubu u koji je došao

  • 6

Doskorašnji igrač Partizana Petar Škuletić zvanično je postao član Lokomotive iz Moskve. Mladi napadač je promovisan u prostorijama kluba, a klub koji će nositi u svom novom klubu je 25.

Momak rođen u Danilovgradu je potpisao četvorogodišnji ugovor sa ruskim velikanom, gde ga je dočekala lično predsednica kluba Olga Smorodovskaja pred kojom je i stavio paraf i obavezao se na vernost. Povodom njegovog dolaska obratio se i sportski direktor Lokomotive Kiril Kotov:

- Posle odlaska N'Dojea bio nam je potreban klasičan centarfor i igrač koji će biti efikasan u napadu. Petar Škuletić, najbolji strelac srpskog šampionata je takav fudbaler. Odličan je u duelima, ima jak šut sa obe noge i za svoju konstituciju je veoma brz. Uvereni smo da će se brzo uklopiti u tim, pre kraja sezone i da će napad Lokomotive biti kvalitetniji njegovim dolaskom - rekao je Kotov.

Novinare na njegovom predstavljanju je najviše zanimalo koliko je pre dolaska bio upoznat sa svojim novim klubom i koliko zna o njemu.

- Lokomotiva je ozbiljan klub. Kod kuće sam gledao na televiziji njene utakmice, znam sve igrače iz Srbije koji su igrali za Lokomotivu. Znam da je stadion nov i znam da koliko navijača može da primi. Mnogi moji prijatelji su mi pričali o Lokomotivi i tome šta taj klub predstavlja u ruskom fudbalu. Čim sam čuo da me traži Lokomotiva odmah sam pristao. Nisam razmišljao, već odmah odlučio - rekao je Škuletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša HadžiKrcun Kapičić

    13. februar 2015 | 20:40

    Škuleta prvo ponudu je čuo gazda Radojica i on je prihvatio...ti posle nikako nisi mogao da odbiješ i da si hteo! Budimo iskreni

  • grobar do koske

    13. februar 2015 | 20:15

    ..XXAAXXAA..Idemo GROBARI,sa te 4 milke kupujemo raspalog SVETSKOG SAMPIONA DEVASTIRANOG OD SOPSTVENIH LEGENDI i IGRAMO SE I DALJE SA NJIMA,SA SVIMA,DO KRAJA,DO J....XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Vlada

    13. februar 2015 | 21:19

    Zvezdas sam...ali covek je dobar bas dobar igrac,nesto poput Mitrovica,steta sto nije Belgijska liga ili Holandska...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA