U Zvezdi izgleda nisu svesni kakav će problem doneti odbijanje Mijailovićeve žalbe!

Upravni odbor kluba potvrdio je kaznu bivšem kapitenu

  • 23

Žalba Nikole Mijailovića je odbijena od strane Upravnog odbora Crvene zvezde.

Podsetimo da je klub suspendovao bivšeg kapitena, odnosno odredio mu udaljenje sa rada, zbog verbalnih uvreda i fizičkog napada na svog saigrača Miloša Bosančića. U međuvremenu, Mijailović se na ovu odluku u disciplinskom procesu žalio.

"Upravni odbor FK Crvena zvezda je, kao drugostepeni organ u disciplinskom postupku protiv okrivljenog – igrača Nikole Mijailovića, na sednici održanoj dana 29. 01. 2015. godine, odbio kao neosnovanu žalbu okrivljenog Nikole Mijailovića.

U tom smislu, Upravni odbor je potvrdio odluku Disciplinske komisije, kao prvostepenog organa, koja je izrekla najstrožu kaznu - raskid Ugovora o profesionalnom igranju na štetu igrača", saopštio je klub.

Po ovom pitanju odazvao se i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji tvrdi da će ova odluka zapravo doneti mnogo više štete klubu.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

"Ni jedan ugovor ne može biti raskinut jednostrano po propisima FSS već ga jedino može raskinuti nadležni organ Arbitražni sud FSS. To znači sledeće: ako FSS poništi odluku kluba, a poništiće je jer je pravno neodrživa, klub će Mijailoviću morati da plati sav dug kao i naknadu štete", navodi se na Fejsbuk stranici SPFN-a.

Šta vi mislite, kako će se završiti "slučaj Mijailović"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    13. februar 2015 | 21:38

    Fudbalski klub treba ugasiti!!! Ovo je vise sramota sta rade.Uprava se vise tuzaka po sudovima nego sto misli o fudbalu.Ne isplacuju igrace, ne placaju obaveze, ama nista.To je sramota!!! Vodi nas robijas i lopuza, Terzic.Ovo smao u Srbiji ima.Kaljaju ime nekada VELIKOG kluba, ljudi koji mu nisu dorasli ni do clanaka.Sramota za klub, za drzavu, za ljude!!! Treba nas ugasiti i barem ponosno potonuti na dno a, ne ovako funkcionisati!!!!!

  • Mraz

    13. februar 2015 | 21:25

    To Dzoni stavi im katanac iako sam zvezdas!!!

  • Dexter

    13. februar 2015 | 22:49

    Zavrsice se tako sto ce ga moliti da mu isplacuju rate narednih pet godina.....da sam na njegovom mestu trazio bi licnu odgovornost za psihicku bol,klevetu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA