Koji igrač Anderlehta obožava srpske specijalitete koje sprema Mitrovićeva majka?

Posle odlaska Luke Milivojevića u Olimpijakos, Aleksandar Mitrović bio je na kratko usamljen u Anderlehtu. Priliku da ponovo priča na srpskom pružio mu je Marko Marin koji ne krije da je oduševljen "Mitrogolom"

  • 5

Aleksandar Mitrović je najpopularniji čovek u svlačionici Anderlehta, barem tako kaže Marko Marin, bivši i potencijalni reprezentativac Nemačke koji šansu za ponovno igračko rođenje traži u Briselu.

Nemac srpskog porekla je posle samo par dana u novom klubu postao nerazdvojan sa Mitrogolom što i ne treba da čudi s obzirom da pričaju maternjim jezikom.

- Mitar je lud lik, ali u pozitivnom smislu. Čini mi se da je najpopularniji u svlačionici Anderlehta i sa njim se najviše družim, a obožavam da jedem srpske specijalitete koje sprema njegova majka - rekao je Marin.

Marko Marin

Omaleni krilni igrač belgijskog šampiona nije bio najbolje upoznat sa igračkim kvalitetima bivšeg igrača Partizana, ali se brzo uverio u to šta sve Mitar može.

- Bane Ivanović mi je pričao dosta lepih stvari o njemu i bio je u pravu. Rekao mi je koliko je "Mitro" jak na terenu što sam odmah shvatio na treninzima. Odlično gradi loptu i konstantna je opasnost po gol. Nadam se da ću mu ja pomoći da ih da još više - istakao je Marin u razgovoru za belgijske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    15. februar 2015 | 10:41

    Alo jel radi neko tamo???-- izgleda da vam moram obavestiti sefa da nemrdate guzicu citav dan a komentarq jddnostavno automatski samo brisete!!!!! I jos jednom cu napusati po 59 ti put---- kakav je lik na ovoj fotki pravi marsovac

  • xmen

    15. februar 2015 | 11:58

    Nije bitno gde igraju u inostranstvo , vazno je da šalju pare ka Srbiju ili trose pare kod nas .

  • cccc

    15. februar 2015 | 09:50

    Kakav lik na ovoj fotki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA