TELEOPTIK POD HIPOTEKOM! Partizan digao kredit od 4 miliona evra da bi odblokirao račun!

I bilo je vreme da se Zoran Popović oglasi i počne da se ponaša kako zahteva pozicija predsednika Partizana. Da li će podizanje kredita umiriti kritičare ili dodatno rasplamsati vatru koja je nastala odlascima Danka Lazovića i Petra Škuletića?

  • 82

Partizan je podigao kredit u iznosu od četiri miliona evra koji će morati da vrati kroz pet godina, a kao hipoteka prilikom obavljanja ove transakcije založen je Sportski centar Teleoptik u Zemunu.

Posle višemesečne ilegale oglasio se predsednik crno-belih, Zoran Popović i rekao da će novac stići posle državnog praznika, a da je uzimanje kredita bilo neophodno kako bi Partizan platio porez i odblokirao račun.

- Odobren nam je kredit od četiri miliona evra, ali na taj novac ćemo moći da računamo tek posle praznika. Još uvek nismo odlučili na šta ćemo preusmeriti sredstva, ali nije tačno da će dva miliona otići na porez jer su naša dugovanja po tom osnovu 700.000 evra. Najbitnije da odblokiramo račun i poslujemo nesmetano.

- Kredit smo dobili na pet godina i to tako što smo stavili hipoteku na Sportski centar Teleoptik. Nemamo šta da krijemo. Grejs period nam je 18 meseci, a kamatna stopa 6,4 odsto, što je sigurno najpovoljnije što smo mogli da dobijemo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Uprava Partizana je bila kritikovana u javnosti zbog neispunjenog obećanja da će se preko investitora u klub odmah sliti šest miliona evra, a predsednik Partizana je rekao da će biti više novca i govorio o narednim potezima za budućnost.

- Novac će stići, verovatno i više od onoga što smo obećali. Mi smo ozbiljni ljudi i znamo šta treba da radimo. Sledećeg meseca ulazimo u realizaciju projekta našeg internata u Zemunelu i to bi trebalo da bude završeno u tekućoj godini, a osposobićemo i pomoćni teren u Humskoj i za to nam je potrebno oko 200. 000 evra.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    15. februar 2015 | 01:48

    Odvedi Partizan u stecaj Popovicu, kao sto si svoja preduzeca.

  • Cigi

    15. februar 2015 | 01:12

    E moji grobari, krenuli i vi našim stopama. Sretna nam "Ž" liga uskoro i jednima i drugima. A možda je i tako bolje. Ko zna.

  • Pera dileja

    15. februar 2015 | 01:51

    Vas krajnji cilj je unistenje Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA