Vujović igraču koji mu je doneo pobedu: Ne pričaj gluposti, ne možeš da šutiraš! (VIDEO)

Srpski trener je nije očekivao da će Duško Čelica zaista šutirati sa velike udaljenosti od gola

  • 2

Neverovatan gol na utakmici rukometne Lige šampiona doneo je pobedu Zagrebu nad španskom La Riohom (31:30), a strelac je bio reprezentativac Bosne i Hercegovine, Duško Čelica.

Naš proslavljeni rukometaš i svojevremeno najbolji igrač sveta Veselin Vujović, koji sa klupe predvodi Zagreb, rekao je da ga je Čelica pitao da li da šutira sa tolike razdaljine.

- Mislim da bi nerešen rezultat bio najrealnija opcija, ali mi smo imali sreću sa poslednjim pogotkom Duška Čelice. Čelica me čak pitao može li da šutira na gol, ali sam mu rekao da ne priča gluposti i da je deveterac daleko. Stvarno nisam mogao da verujem očima kada sam video da je lopta ušla - rekao je Vujović.

Strelac čudesnog gola smatra da je gol bio čista sreća.

- Čista sreća, ne znam što bih drugo rekao. Lopta je ušla, ni sam ne znam kako, ali srećan sam što jeste i drago mi je da smo pobedili. Ali, moram reći da nisam zadovoljan igrom, pristupom ni koncentracijom kako sebe tako ni svojih saigrača. Moramo da radimo na tome, ne sme se događati ovakvoj ekipi koja raste iz dana u dan i stremi vrhu svetskog rukometa - rekao je Čelica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MNE

    15. februar 2015 | 12:26

    Dao joj je malo felsa i odskocila je na pravom mjestu. Desava se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA