Da Real sad pusti Ronalda, prodao bi ga za ovu sumu!

Ovim povodom je napravljena studija na univerzitetu u Valensiji

  • 1

Njegovi fudbalski kvaliteti su neprocenjivi, a ako biste baš morali da ih svedete na nekakvu sumu novca, vredeo bi milijardu dolara. To je bar nedavno rekao menadžer Kristijana Ronalda, Horhe Mendes.

Dobro, to se i očekuje od agenta najboljeg fudbalera sveta da kaže.

Ipak, ako bi predsednik Real Madrida Florentino Perez u nekom momentu odlučio da proda slavnog Portugalca, nikako ne bi mogao da očekuje da neko iskešira milijardu za njega. Ugovorom je vezan za klub do jula 2018. godine.

Tim povodom je napravljena studija na univerzitetu u Valensiji, u kojoj je procenjeno da bi Portugalac mogao da bude prodat za 149 miliona evra.

Mnogi strani mediji su pisali da posle Reala, Ronaldo može da razmatra opciju da se konačno vrati u Mančester junajted, ili da krene za novcem Pari Sen Žermena.

Treba podsetiti i da je Mendes jednom prilikom rekao da je realno da Portugalac ostane u Madridu do kraja karijere, ali i da bi u slučaju napuštanja kluba drugi potražio u američkoj MLS ligi.

I čisto da se hipotetički scenario još začini - Portugalac je pre mesec dana rekao kako bi voleo da igra za jedan od dva najpopularnija brazilska kluba.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deonisious

    15. februar 2015 | 18:09

    Da sam na njihovom mestu prodao bih ga za 200 miliona evra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA