Vestbruk nije uspeo da sruši Čemberlena, ali jeste postavio rekord na Ol Staru! (VIDEO)

Fantastični organizator igre iz redova Oklahome je za poen imao slabiji učinak od čoveka koji je postigao najviše poena u istoriji Ol Stara, ali je zato postavio rekord po broju postignutih poena u prvom poluvremenu

  • 0
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Rasel Vestbruk je bio centralna zvezda Ol Star utakmice između Zapada i Istoka koja je pripala njegovom ekipi ponajviše zahvaljujući njemu zbog čega je poneo MVP titulu posle meča.

Fenomenalni plejmejker Oklahome je blistao u prepunom "Medison Skver Gardenu", najpoznatijoj košarkaškoj hali na svetu, a oduševljavao je publiku svojim potezima na parketu.

Na kraju je duel završio sa 41 postignutim poenom i falio mu je samo jedan kako bi se izjednačio sa legendarnim Viltom Čemberlenom, najboljim strelcem u istoriji košarke, po košgeterskom učinku na Ol Star meču koji je ovaj postavio davne 1962. godine.

Međutim, uprkos tome što nije uspeo da prestigne čuvenog Vilta, Vestbruk je ipak uspeo da se upiše na večnu listu kada su u pitanju Ol star susreti, jer je postao igrač sa najviše ubačenih poena u prvom poluvremenu, u sudarima zapadne i istočne konferencije. Posle prve dve četvrtine on je imao na svom kontu 27 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA