TOP 10 POTEZA OL STARA: Kucanja iza leđa, alej-upovi, nestvarne asistencije i Karijeva magija! (VIDEO)

Publika u "Medison Skver Gardenu" i gledaoci preko TV-a mogli su da uživaju u neverovatnim veštinama, kreacijama i akrobacijama najboljih košarkaša sveta

  • 0

Ol Star utakmica između Zapada i Istoka bila je prilika da publika uživa u fenomenalnim potezima i veštinama najboljih NBA košarkaša i zapravo tome i služi, a ovogodišnja je opravdala sva očekivanja.

Pregršt fenomenalnih akrobacija i kreacija smo imali prilike da gledamo u izvedbi nekih od najboljih igrača "magične igre pod obručima" i verujemo da je žiriju bilo veoma teško da izaberu Top 10 poteza večeri, jer ih je bilo sigurno mnogo više.

ZAPAD BOLJI OD ISTOKA: Ovacije Klintonu, rekordi, spektakularna zakucavanja i MVP Vestbruk! (FOTO) (VIDEO)

Gledaoci u "Medison Skver Gardenu", ali o oni pored malih ekrana mogli su sa otvorenim ustima da prate brutalna zakuzavanja Lebrona Džejmsa, Rasela Vestbruka i Džejmsa Hardena, magične i nestvarne asistencije Stivena Karija koje je samo on zamislio u svojoj glavi, alej-upove preko celog terena...

Vestbruk nije uspeo da sruši Čemberlena, ali jeste postavio rekord na Ol Staru! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA