Igrači PAOK-a jedva izvukli živu glavu protiv Olimpijakosa! Tu je i poruka za Bogdanova! (VIDEO)

Na odbojkaškom derbiju navijači Olimpijakosa su istakli transparent podrške za navijača bratske Crvene zvezde, a onda su krenuli u napad na odbojkaše PAOK-a

  • 1

U Srbiji se zna za rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana i često se upoređuje sa onim koje vlada između Olimpijakosa i PAOK-a, ali za razliku od naše zemlje gde navijači dva tima uglavnom prave nerede na fudbalskim i košarkaškim mečevima, u Grčkoj pristalice ove dve ekipe to čine gotovo u svakom sportu u kome međusobno igraju njihovi klubovi.

Tako je bilo ovog vikenda i u odbojkaškom derbiju kada je tim iz Soluna gostovao u Pireju. Domaći navijači su prvo istakli transparent podrške za Ivana Bogdanova, navijača Crvene zvezde kome se sudi zbog upada na teren u duelu Srbije i Albanije, a poznato je da su "Gejt 7" i "Delije" u bratskim odnosima.

A onda su u trenutku kada su solunski crno-beli došli do vođstva od 2:0 u setovima izbili neredi. Poleteli su razni predmeti sa tribina prema terenu, koji su pogodili dvojicu igrača PAOK-a u glavu i koji su pali na pod i ostali da leže, a njihovi saigrači su ih bukvalno branili telima.

Kada se situacija smirila i policija uspela nekako da izbaci izgrednike iz hale, meč je nastavljen i završen je pobedom PAOK-a 3:2.

Printskrin: Youtube/kostas Asimakopoulos Printskrin: Youtube/kostas Asimakopoulos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    16. februar 2015 | 13:18

    Isti kao njihova braca... ne vole da gube... cccc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA