Znate li na šta su sve spremni mornari da bi gledali jednu utakmicu Lige šampiona? (VIDEO)

Kompanija Hajneken je snimila novu reklamu i pokrenula novu akciju za početak nokaut faze Lige šampiona, a verujemo da će joj se iskreni ljubitelji fudbala itekako obradovati

  • 1

Liga šampiona se vraća posle dva meseca pauze, a kao što tradicija nalaže, kompanija Hajneken je i ove godine svojim vernim potrošačima koji prate elitno evropsko takmičenje priredio novo, jedinstveno iskustvo i veliko iznenađenje!

Najveći svetski premium pivski brend, koji je već desetu godinu zaredom jedan od glavnih pokrovitelja najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja, novom globalnom kampanjom ''The Match'', spojiće ljubitelje kontinenatalnog fudbala sa slavnim igračima najpopularnije igre na svetu.

Zahvaljujući originalnoj ''Champion The Match'' Tviter aktivaciji, Hajneken će pomeriti granice zabave u online komunikaciji. Devet fudbalskih asova će večerima kada se odigravaju mečevi završnice takmičenja odgovarati putem Tvitera na različita pitanja obožavalaca i to već od 17. februara 2015. godine.

Fanovi će moći da uz "haštag" #championthematch postave pitanja, a tokom poluvremena meča PSŽ - Čelsi, nekadašnji fudbaler, proslavljeni Holanđanin Rud Gulit, najsrećnije tviteraše će obradovati odgovorom.

Foto: Promo Foto: Promo

Prošla decenija pokazala je da UEFA Liga šampiona kao pravi globalni fenomen predstavlja savršen spoj sa Hajneken pivom. Pored aktivacije ''Champion The Match'' Hajneken je za završnicu najelitnijeg fudbalskog takmičenja spremio mnogobrojna iznenađenja. Liga šampiona nikada nije bila ovako uzbudljiva, a Hajneken omogućava gledaocima da i sami budu deo igre.

Takođe za početak drugog dela elitnog klupskog takmičenja i nokaut fazu, snimljena je i sjajna reklama koja slavi Hajniken i naravno Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA