Stvarno je bio Ol Star! (FOTO) (VIDEO)

Nestašna Niki Minaž se zaista potrudila da opravda naziv večeri "svih zvezda"

  • 8

Ol Star vikend za nama je u potpunosti opravdao svoja očekivanja i u potpunosti potvrdio šta znači skup najvećih zvezda. Počevši od glavnog događaja i utakmice sa mnogo rekorda između Zapada i Istoka, preko fenomenalnog MVP-ija Rasela Vestbruka, spektakularnih poteza, pa sve do svetskih zvezda koje su se našle u prvim redovima "Medison Skver Gardena".

Tako su mesta pored parketa bila rezervisana za pripadnike svetskog džet seta poput Rijane, Flojda Mejvedera, Džej Zija, Paf Dedija, Kristine Agilere, Kvin Latife, Arijane Grande, Niki Minaž i mnogih drugih, a upravo je poslednje pomenuta izazvala najviše pažnje.

Samo za razliku od prethodnih puta kada se uglavnom pisalo i govorilo o njenoj pozamašnoj pozadini, sada je u prvom planu bio njen dekolte i njene grudi. Tako su fotografi uglavnom imali uperene objektive ka njoj dok je sedela u prvom redu.

PORNO ZVEZDA: Evo zašto volim seks sa NBA košarkašima!

Naravno, poseban spektakl bio je njen nastup u poluvremenu utakmice zajedno sa Arijanom Grande, a tada je uglavnom ona bila na meti kamermana koji su je snimali iz svih uglova.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

I moramo priznati da je njeno bujno poprsje bilo takođe dokaz pravog Ol Stara (zvezdica), a vi uživajte u ovim fotografijama i snimku koji vas očekuju u nastavku teksta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA