Zbog polufinala Kupa Zvezda gostuje u Nišu tek u ponedeljak!

Zato što će prema svim pretpostavkama u subotu biti večiti derbi u polufinalu košarkaškog Kupa u Nišu, onda je pomeren duel između domaćeg Radničkog i crveno belih u JSL

  • 5

Utakmica 16. kola fudbalske Superlige Srbije između niškog Radničkog i Crvene zvezde biće odigrana 23. februara, a ne dva dana ranije kao i ostali mečevi.

Rukovodstvo Superlige odlučilo je da promeni termin te utakmice zbog toga što se Nišu tokom narednog vikenda održava završni turnir košarkaškog Kupa Radivoja Koraća i policija ne može da na adekvatan način obezbedi dva važna sportska događaja.

Naime, realno je da se u polufinalu Kupa Koraća u subotu sastanu Crvena zvezda i Partizan, najavljen je dolazak velikog broja navijača dva kluba, i policija je zbog toga pojačala mere bezbednosti.

Susret između Radničkog i Crvene zvezde biće odigran 23. februara od 16 sati.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U ostalim mečevima na otvaranju prolećnog dela sezone u nacionalnoj Superligi u subotu, 21. februara, sastaju se Čukarički - Napredak (13.30 sati), Donji Srem - Borac (13.30), Mladost - Jagodina (13.30), OFK Beograd - Vojvodina (13.30), Rad - Novi Pazar (13.30), Radnički Kragujevac - Spartak (13.30) i Partizan - Voždovac (16).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA