Čelsi i Inter počinju pregovore sa Bijelsom?

- Nije vredno da komentarišem priče koje nemaju osnova. Maksimalno sam raspoložen za rad u Bilbaou, sa kojim imam velike ambicije - rekao je popularni "Ludak"

  • 0

Fenomenalne igre koje Atletik Bilbao pruža u Ligi Evrope ove sezone značajno su podigle cenu treneru baskijskog tima Marselu Bijelsi. Bilbao je još jednom fascinirao fudbalsku javnost ubedljivom igrom i trijumfom nad Šalkeom u Gelzenkirhenu rezultatom 4:2 u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope, a najveće zasluge pripisuju se upravo Bijelsi.

Najodlučniji da angažuju Argentinca, poznatijeg po nadimku "El Loko", odnosno "Ludak", su milanski Inter i londonski Čelsi. Inter je nedavno ostao bez trenera, tačnije otpustio je Klaudija Ranijerija, a predsednik Masimo Morati nekoliko puta je priznao da bi voleo da sarađuje sa Bijelsom.

Slična situacija je i u Čelsiju, čiji je vlasnik Roman Abramovič otpustio Andre Viljaš-Boaša pre mesec dana. Roberto Di Mateo predvodi ekipu do kraja sezone, ali se već priča i piše na Ostrvu o njgovom nasledniku.

Oba kluba najavila su da će njihovi emisari u najskorije vreme početi pregovore sa Bijelsom, u nadi da će prihvatiti baš njihovu ponudu.

I pored interesovanja velikih klubova, Marselo Bijelsa, bivši selektor Argentine i Čilea, ne želi da komentariše nagađanja medija.

- Nije vredno da komentarišem priče koje nemaju osnova. Maksimalno sam raspoložen za rad u Bilbaou, sa kojim imam velike ambicije - rekao je Bijelsa posle utakmice Lige Evrope sa Šalkeom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA