Junajted želi zvezdu Atletika, a u zamenu nudi fantastičnog igrača!

Na pomolu je velika razmena igrača između Crvenih đavola i šampiona Španije

  • 0
Foto: Tanjug/AP/Paul White Foto: Tanjug/AP/Paul White

Mančester Junajted navodno želi u svoje redove da dovede jednog od najboljih igrača Atletiko Madrida - Kokea, a u zamenu za reprezentativca Španije, po pisanju engleskih medija, nudi Huana Matu.

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone, silno želi da na leto pojača ekipu dovođenjem desetke Junajteda. Za to je spreman da se odrekne jednog od najznačajnijih igrača.

Prema drugim izvorima igrač koji bi iz Madrida bio poslat na Old Traford, nije Koke već štoper Miranda, ali bi u svakom slučaju igrač koji bi došao iz suprotnog smera ostao Huan Manuel Mata.

Engleski timovi će narednog leta na fudbalsko tržište izaći veoma konkurentni, pošto će znog rekordnog potpisivanja ugovora za TV prava, na raspolaganju imati značajno velika sredstva za transfere, tako da nas očekuje interesantno leto kada su fudbalski transferi u pitanju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mata je na 22 utakmice u dresu Crvenih đavola ove sezone postigao šest pogodaga i podelio tri asistencije.

Sa druge strane, Koke je na 33 utakmice u svim takmičenjima u dresu Atletika dao tri gola, ali je čak 14 puta asistirao za gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA